PMBPLUS

Informații publice mai accesibile despre Primăria Municipiului București

Vlad
Mustăciosu

Funcția Consilier
Partid PC
Afiliere USL
Instituția CGMB
Mandat 2012-prezent

Date personale

Sex masculin
Vârsta 34 de ani
Naștere 3 noiembrie 1979
Varșovia, Polonia
Profesie Economist
Ocupație Consilier afaceri europene

Declarații de avere

Declarații de interese

Vlad Mustăciosu (PC)

Consilier (2012-prezent) din partea Partidul Conservator (Uniunea Social Liberală) în cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Știri relevante

Ai găsit o altă știre ce-l menționează pe Vlad Mustăciosu? Trimite-ne legătura la știre, pentru a fi publicată!

31 mart. 2011 PC a primit donatii de peste 1 milion de lei in 2011

Începând cu anul 2013, Friedrich-Ebert-Stiftung (Fundația Friedrich Ebert) are drepturile pe această lucrare jurnalistică. Aceasta a fost realizată în cadrul proiectului „Investighează-ți Primăria”, realizat de către Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) și Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI).

Programul de calculator din spatele acestui serviciu și datele (XML, HTML și RSS) puse la dispoziție de acesta sunt libere sub licențele GNU Affero General Public License v3+ (AGPLv3+), respectiv Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 (CC-BY-SA 3.0). Sursele de informație (pmb.ro, beclocale2012.ro) sunt publice și fotografiile stocate sunt la rezoluție mică (de până la 200px).

Autorul original este Tiberiu C. Turbureanu (tct@ceata.org). Proiectul este dezvoltat în continuare de Fundația Ceata. Pentru informații, ne puteți contacta la adresa pmbplus@ceata.org.