PMBPLUS

Informații publice mai accesibile despre Primăria Municipiului București

Manuela Violeta
Popescu

Funcția Consilier
Partid PNL
Afiliere USL
Instituția CGMB
Mandat 2012-prezent

Date personale

Sex feminin
Vârsta 45 de ani
Naștere 10 februarie 1968
Târgu Jiu, Jud. Gorj
Profesie Inginer constructor
Ocupație Șef Serviciu

Declarații de avere

Declarații de interese

Violeta Popescu (PNL)

Consilier (2012-prezent) din partea Partidul Național Liberal (Uniunea Social Liberală) în cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Știri relevante

Ai găsit o altă știre ce-l menționează pe Violeta Popescu? Trimite-ne legătura la știre, pentru a fi publicată!

9 iun. 2012 Bucurestenii decid duminica cine va conduce orasul in urmatorii patru ani

Începând cu anul 2013, Friedrich-Ebert-Stiftung (Fundația Friedrich Ebert) are drepturile pe această lucrare jurnalistică. Aceasta a fost realizată în cadrul proiectului „Investighează-ți Primăria”, realizat de către Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) și Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI).

Programul de calculator din spatele acestui serviciu și datele (XML, HTML și RSS) puse la dispoziție de acesta sunt libere sub licențele GNU Affero General Public License v3+ (AGPLv3+), respectiv Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 (CC-BY-SA 3.0). Sursele de informație (pmb.ro, beclocale2012.ro) sunt publice și fotografiile stocate sunt la rezoluție mică (de până la 200px).

Autorul original este Tiberiu C. Turbureanu (tct@ceata.org). Proiectul este dezvoltat în continuare de Fundația Ceata. Pentru informații, ne puteți contacta la adresa pmbplus@ceata.org.