PMBPLUS

Informații publice mai accesibile despre Primăria Municipiului București

Mihnea-Ștefan
Tălău

Funcția Consilier
Partid PC
Afiliere USL
Instituția CGMB
Mandat 2012-prezent

Date personale

Sex masculin
Vârsta 50 de ani
Naștere 2 februarie 1963
București
Profesie Jurist
Ocupație Jurnalist AIM

Declarații de avere

Declarații de interese

Ștefan Tălău (PC)

Consilier (2012-prezent) din partea Partidul Conservator (Uniunea Social Liberală) în cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Știri relevante

Ai găsit o altă știre ce-l menționează pe Ștefan Tălău? Trimite-ne legătura la știre, pentru a fi publicată!


Începând cu anul 2013, Friedrich-Ebert-Stiftung (Fundația Friedrich Ebert) are drepturile pe această lucrare jurnalistică. Aceasta a fost realizată în cadrul proiectului „Investighează-ți Primăria”, realizat de către Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) și Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI).

Programul de calculator din spatele acestui serviciu și datele (XML, HTML și RSS) puse la dispoziție de acesta sunt libere sub licențele GNU Affero General Public License v3+ (AGPLv3+), respectiv Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 (CC-BY-SA 3.0). Sursele de informație (pmb.ro, beclocale2012.ro) sunt publice și fotografiile stocate sunt la rezoluție mică (de până la 200px).

Autorul original este Tiberiu C. Turbureanu (tct@ceata.org). Proiectul este dezvoltat în continuare de Fundația Ceata. Pentru informații, ne puteți contacta la adresa pmbplus@ceata.org.