PMBPLUS

Informații publice mai accesibile despre Primăria Municipiului București

Cristina-Elena
Nicolescu

Funcția Consilier
Partid PPDD
Afiliere PPDD
Instituția CGMB
Mandat 2012-prezent

Date personale

Sex feminin
Vârsta 44 de ani
Naștere 15 octombrie 1969
Iași
Profesie Fizician
Ocupație Cadru universitar

Declarații de avere

Declarații de interese

Cristina Nicolescu (PPDD)

Consilier (2012-prezent) din partea Partidul Poporului - Dan Diaconescu în cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Știri relevante

Ai găsit o altă știre ce-l menționează pe Cristina Nicolescu? Trimite-ne legătura la știre, pentru a fi publicată!

6 dec. 2012 Rezultate alegeri parlamentare Calarasi 2012
2 dec. 2012 Alegeri parlamentare Calarasi 2012
27 nov. 2012 Alegeri parlamentare 2012 Camera Deputatilor Calarasi

Începând cu anul 2013, Friedrich-Ebert-Stiftung (Fundația Friedrich Ebert) are drepturile pe această lucrare jurnalistică. Aceasta a fost realizată în cadrul proiectului „Investighează-ți Primăria”, realizat de către Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) și Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI).

Programul de calculator din spatele acestui serviciu și datele (XML, HTML și RSS) puse la dispoziție de acesta sunt libere sub licențele GNU Affero General Public License v3+ (AGPLv3+), respectiv Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 (CC-BY-SA 3.0). Sursele de informație (pmb.ro, beclocale2012.ro) sunt publice și fotografiile stocate sunt la rezoluție mică (de până la 200px).

Autorul original este Tiberiu C. Turbureanu (tct@ceata.org). Proiectul este dezvoltat în continuare de Fundația Ceata. Pentru informații, ne puteți contacta la adresa pmbplus@ceata.org.