PMBPLUS

Informații publice mai accesibile despre Primăria Municipiului București

Cornel-Constantin
Poterașu

Funcția Consilier
Partid PNL
Afiliere USL
Instituția CGMB
Mandat 2012-prezent

Date personale

Sex masculin
Vârsta 36 de ani
Naștere 6 septembrie 1977
Com. Smeeni, Jud. Buzău
Profesie Economist
Ocupație Economist

Declarații de avere

Declarații de interese

Cornel Poterașu (PNL)

Consilier (2012-prezent) din partea Partidul Național Liberal (Uniunea Social Liberală) în cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Știri relevante

Ai găsit o altă știre ce-l menționează pe Cornel Poterașu? Trimite-ne legătura la știre, pentru a fi publicată!

2 ian. 2013 Fenechiu l-a pus iar director la Aeroportul Otopeni pe Cornel Poterasu, demis in august
12 nov. 2009 Consilier general PNL dat de ANI pe mana Parchetului

Începând cu anul 2013, Friedrich-Ebert-Stiftung (Fundația Friedrich Ebert) are drepturile pe această lucrare jurnalistică. Aceasta a fost realizată în cadrul proiectului „Investighează-ți Primăria”, realizat de către Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) și Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI).

Programul de calculator din spatele acestui serviciu și datele (XML, HTML și RSS) puse la dispoziție de acesta sunt libere sub licențele GNU Affero General Public License v3+ (AGPLv3+), respectiv Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 (CC-BY-SA 3.0). Sursele de informație (pmb.ro, beclocale2012.ro) sunt publice și fotografiile stocate sunt la rezoluție mică (de până la 200px).

Autorul original este Tiberiu C. Turbureanu (tct@ceata.org). Proiectul este dezvoltat în continuare de Fundația Ceata. Pentru informații, ne puteți contacta la adresa pmbplus@ceata.org.